McDonald's odmení verných zákazníkov štýlovými ponožkami

29. september 2022

Od pondelka 3. októbra si môžu zákazníci McDonald's odniesť z reštaurácií okrem svojho obľúbeného jedla aj jedinečné ponožky v originálnych dizajnoch. Stačí, ak si počas celého mesiaca zakúpia trikrát veľké McMenu, naskenujú vernostnú kartu a získajú digitálne pečiatky do mobilnej aplikácie McDonald's. Tým ku svojej  objednávke dostanú aj štýlové „mekáčovské“ ponožky.

Všetci fanúšikovia McDonald's si pri každej návšteve populárnej reštauračnej siete dozaista vychutnávajú ikonický Big Mac, nezameniteľné hranolčeky či extra porciu v McMenu. Teraz sa môžu tešiť nielen na svoje obľúbené jedlá, ale aj na originálne ponožky, pretože za každé zakúpené veľké McMenu získajú v mobilnej aplikácii McDonald's digitálnu pečiatku, a to od 3. do 31. októbra vo všetkých reštauráciách na Slovensku.  Za tri získané digitálne pečiatky im bude automaticky vygenerovaný kupón, ktorý môžu následne uplatniť a vyzdvihnúť si do 13.11. ponožky v dizajne hranolčekov či hamburgerov, v troch dizajnových variáciách. Jedinou podmienkou je predložiť digitálnu vernostnú kartičku.

Zákazníci si môžu uplatniť kupón vždy na pokladniach v reštauráciách, kde si vyberú z dvoch veľkostí ponožiek. Využiť môžu taktiež aj digitálne kiosky či scanner na McDrive, kde naskenujú kupón a zvolia si požadovanú veľkosť sami. V prípade, ak nazbierajú viacero kupónov na ponožky, môžu si ich postupne uplatniť všetky. „Pre všetkých našich fanúšikov sme si za ich tri veľké porcie pripravili malú odmenu v podobe štýlových ponožiek. Pevne veríme, že ocenia ich dizajn a budú ich nosiť s radosťou,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald's na Slovensku.