Na Slovensko prichádza McMerch!

29. jún 2022

Pri príležitosti 30. výročia pôsobenia spoločnosti McDonald's na česko-slovenskom trhu spúšťa líder v gastro segmente predaj svojho prvého oficiálneho McMerchu. Tričká, mikiny, tepláky, štýlové klobúky a batohy si zákazníci budú môcť zakúpiť prostredníctvom módneho e-shopu ZOOT.sk už od dnešného dňa.

Prvý oficiálny merch ťa oblečie „od hlavy po päty“

Spoločnosť McDonald's pôsobí na česko-slovenskom trhu už 30 rokov a osláviť toto výročie v oboch krajinách sa rozhodla naozaj štýlovo. Pre svojich zákazníkov si pripravila zaujímavú novinku, ktorou je prvý oficiálny merch predávaný v Česku i na Slovensku. Ponuka merchu je skutočne pestrá a zákazníci si môžu zakúpiť tričká a tepláky vyrobené zo 100 % bavlny či backpack, na ktorého výrobu bol použitý kraftový papier. Nechýbajú ani štýlové ponožky s motívom semienok a hranolčekov alebo originálny klobúk vhodný do teplých letných dní. Brand lovers tak majú možnosť vyskladať si kompletný outfit od hlavy až po päty. „Po prvýkrát prinášame pre našich zákazníkov niečo iné ako chutné jedlo. Rozhodli sme sa predstaviť pri príležitosti okrúhleho výročia, ktoré tento rok oslavujú najmä v Českej republike, limitovanú edíciu štýlového oblečenia a doplnkov. Navyše, batohy sú vyrobené špeciálnou technológiou, ktorá umožňuje ich umývanie a pranie, aj napriek tomu, že na ich výrobu bol použitý kraftový papier. Veríme, že si naši zákazníci aj fanúšikovia stihnú včas svoj štýlový kúsok objednať cez partnerský e-shop,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre spoločnosť McDonald’s na Slovensku.

S kúpou merchu sa poponáhľaj

Prvý oficiálny McMerch dostupný aj na Slovensku sa bude predávať prostredníctvom módneho e-shopu ZOOT.sk. Online predaj na tomto internetovom e-shope sa spúšťa už dnes. Limitovaná edícia je vyrobená v obmedzenom množstve a bude sa ponúkať iba do vypredania jednotlivých kusov.