Spicy Chicken menu opäť v McDonald's: Zahrejte sa na tele aj duši s novou sezónnou ponukou

24. január 2024

Bratislava, 24. január 2024 – Milovníci pikantných jedál, pripravte svoje chuťové bunky. McDonald's opäť prináša do svojich reštaurácií naprieč Slovenskom obľúbené kuracie produkty v príjemne pálivej verzii, ktoré vás v chladných dňoch spoľahlivo zahrejú. Sezónne Spicy Chicken produkty sa do reštaurácií vrátia iba na obmedzený čas.

Známa reštauračná sieť touto špeciálnou ponukou prvýkrát príjemne prekvapila svojich zákazníkov už v roku 2022 a rýchlo sa stretla s úspechom. Teraz hlási svoj očakávaný návrat – McDonald’s sa už od 24. januára opäť pozrie zblízka na ostrý jazýček Slovákov. V reštauráciách sa môžete tešiť na pikantnú dvojičku ikonického burgeru McChicken s omáčkou s papričkami habanero a Spicy Chicken McNuggets, ktoré si môžete nechať namiešať so štandardnými nuggetkami do nového Spicy Chicken Sharing Boxu a k tomu si dopriať extra Hot Devil omáčku.

Je zrejmé, že pikantné dobroty získavajú čoraz väčšiu priazeň aj medzi Slovákmi. Niet sa čomu čudovať – lákajú nás nielen pre ich rôznorodú chuť, ktorá stimuluje zmysly, ale aj vďaka tomu, že zahrievajú telo aj dušu. Navyše, za obľubu pálivých potravín môžu aj chemické procesy v mozgu. Ich konzumácia totiž môže spustiť uvoľňovanie endorfínov, hormónov šťastia, a vyvolať pocit eufórie, čím sa vytvára pozitívne spojenie medzi pikantným jedlom a dobrou náladou.

McDonald's neustále monitoruje aktuálne trendy v oblasti gastronómie a pravidelne rozširuje svoju bežnú ponuku o nové chute. Zároveň dbá na preferencie zákazníkov. „Všímame si, ktoré limitované edície majú medzi našimi zákazníkmi úspech. Vtedy sa snažíme vyhovieť a vrátiť ich opäť na istý čas do našej ponuky. To sa udialo aj v prípade Spicy Chicken limitky, ktorá je zameraná na pikantné verzie obľúbených kuracích produktov. Verím, že touto rozšírenou ponukou potešíme mnohých v rámci nášho celkového kuracieho portfólia, ” hovorí Martin Troup, Marketing Director pre McDonald’s pre SK/CZ/UA.

Sezónnu Spicy Chicken ponuku si budete môcť vychutnať do 5. marca 2024 či vypredania zásob.

O spoločnosti McDonald's Slovensko
Spoločnosť McDonald's pôsobí na slovenskom trhu od roku 1995. Prvá reštaurácia bola otvorená v októbri v Banskej Bystrici. V novembri roku 2003 vznikla na Slovensku charitatívna organizácia Ronald McDonald House Charities. Na Slovensku McDonald's prevádzkuje 43 reštaurácií, z ktorých je 17 v Bratislave a ostatné sa nachádzajú v Banskej Bystrici, Košiciach, Liptovskom Mikuláši, Martine, Nitre, Nových Zámkoch, Pezinku, Poprade, Prešove, Prievidzi, Trenčíne, Trnave, Zvolene, Žiline, na diaľničnom úseku R1 exit Beladice a na exite z diaľnice D1 Triblavina a na exite diaľnice D3 na Dolný Hričov. Súčasťou väčšiny reštaurácií je obľúbený koncept McCafé, ktorý sa predstavil v roku 2009. V roku 2019 začal McDonald's na Slovensku postupne meniť a modernizovať prevádzky na reštaurácie novej generácie a v celonárodnej ankete Najzamestnávateľ  sa spoločnosť umiestňuje spoločnosť už viac rokov po sebe na prvých priečkach firiem s najlepším renomé zamestnávateľov v kategórii gastro segmentu. Od začiatku roka 2020 McDonald's ponúka v takmer všetkých reštauráciách rýchle doručenie jedál až ku dverám zákazníkov prostredníctvom služby McDelivery. Ďaĺšou inovatívnou novinkou roku 2023 je služba MyOrder, ktorá umožňuje  pohodlne si objednať akékoľvek jedlo z menu prostredníctvom aplikácie, a to mimo priestoru reštaurácie počas otváracích hodín.